dijous, 31 d’octubre del 2013

[CAT] El bressol de viatge màgic: es desplega instantàniament, es plega en dos segons


Magicbed és el bressol revolucionari que es desplega de forma instantània i es plega en 2 segons. A més de còmode, és lleuger pel seu escàs pes i revolucionari perquè és l'únic llit desplegable per a nen que compleix la norma europea NF EN 716.

És impensable dissenyar un llit, tan revolucionari com és Magicbed, sense pensar, abans de res, en la seguretat del bebè. Durant totes les fases de disseny de Magicbed, la seguretat va ser sempre la principal preocupació. És per aquesta raó que el Magicbed és l'únic llit del món "pop-up" que ha superat totes les proves de la norma europea EN 716.


Mira el vídeo i tots els teus dubtes marxaran com per art de màgia!



A Mimam Barcelona et recomanem Magicbed pel seu plegat fàcil que fan que sigui un llit portàtil ideal. A més, Magicbed és molt lleuger, només pesa 3,4 kg. Una veritable avantatge quan es porta a l'espatlla amb el bebè en braços! Una vegada plegat, és pla, la qual cosa fa que sigui fàcil de guardar en el maleter d'un cotxe, sota un llit o d'un sofà a casa. Un llitet realment intel·ligent i màgic!


Vine visitar-nos i t'ho mostrarem personalment, et quedaràs amb la boca oberta!


[CAST] La cuna de viaje mágica: se despliega instantáneamente, se pliega en dos segundos


Magicbed es la cuna revolucionaria que se despliega de forma instantánea y se pliega en 2 segundos. Además de cómodo, es ligera por su escaso peso y revolucionaria porqué es la única cama desplegable para niño que cumple la norma europea NF EN 716.

Es impensable diseñar una cama, tan revolucionaria como es Magicbe, sin pensar, ante todo, en la seguridad del bebé. Durante todas las fases de diseño de Magicbed, la seguridad fue siempre la principal preocupación. Es por esta razón que el Magicbed es la única cama del mundo "pop-up" que ha superado todas las pruebas de la norma europea EN 716.


Mira el vídeo y todas tus dudas se desvanecerán como por arte de magia!



En Mimam Barcelona te recomendamos Magicbed por su plegado fácil que hacen sea una cama portátil ideal. Además Magicbed es muy ligera, sólo pesa 3,4 kg. Una verdadera ventaja cuando se lleva en el hombro con el bebé en el otro brazo! Una vez plegada, es plana, lo que hace que sea fácil de guardar en el maletero de un coche, debajo de una cama o de un sofá en casa. Una camita realmente inteligente y mágica!


Ven a visitarnos y te lo mostraremos personalmente, te quedarás con la boca abierta!


dimecres, 30 d’octubre del 2013

[CAT] La marca de Nova York 7 A. M. Enfant, en exclusiva a Mimam Barcelona


La marca de moda de sacs i complements 7 A.M Enfant a Barcelona només podràs trobar-la a la nostra botiga Mimam Barcelona. Tot un luxe poder accedir als productes de la marca de N.Y que està triomfant a EE.UU i París sense haver de viatjar, ni fer la teva compra a distància.

Els productes de 7 A.M Enfant estan fets amb els millors materials i mà d'obra, no en va han estat guardonats amb diversos premis i reconeixements, i és que la marca reuneix valors com la innovació, la qualitat, el disseny i la funcionalitat.



El seu producte estrella és el sac de passeig adaptable a diferents mesures, segons l'edat del nen. Així un mateix producte pots usar-ho en el grup 0, el cotxet i la cadira de passeig. També trobaràs altres accessoris com els guants per a la mamà o el papà a joc amb el sac,  gorros i botes per al bebè…



7 A.M Enfant, amb la seva seu a Nova York, és el reflex de la ciutat cosmopolita que l'acull: de disseny, amb color, amb bon gust... Una imatge que els famosos valoren i per això alguns com Sara Jessica Parker, Jessica Alba, Naomi Watts, Michelle Williams, Illa Fisher, Camila Alves… llueixen els models de la marca.


A Mimam Barcelona et recomanem 7 A.M Enfant per la seva qualitat i disseny. T'encantarà! vine a visitar-nos i t'ho mostrarem personalment.

[CAST] La marca neoyorquina 7 A.M. Enfant, en exclusiva en Mimam Barcelona


La marca de moda de sacos y complementos 7 A.M Enfant en Barcelona sólo podrás encontrarla en nuestra tienda Mimam Barcelona. Todo un lujo poder acceder a los productos de la marca neoyorquina que está triunfando en EE.UU y París sin tener que viajar, ni hacer tu compra a distancia.

Los productos de 7 A.M Enfant están hechos con los mejores materiales y mano de obra, no en vano han sido galardonados con varios premios y reconocimientos y es que la marca reúne valores como la innovación, la calidad, el diseño y la funcionalidad.



Su producto estrella es el saco de paseo adaptable a diferentes medidas, según la edad del niño. Así un mismo producto puedes usarlo en el grupo 0, el cochecito y la silla de paseo. También encontrarás otros accesorios como los guantes para la mamá o el papá a juego con el saco, gorritos y botas para el bebé…




7 A.M Enfant, con su sede en Nueva York, es el reflejo de la ciudad cosmopolita que la acoge: de diseño, con color, con buen gusto... Una imagen que los famosos valoran y por ello algunos como Sara Jessica Parker, Jessica Alba, Naomi Watts, Michelle Williams, Isla Fisher, Camila Alves… lucen los modelos de la marca.

En Mimam Barcelona te recomendamos 7 A.M Enfant por su calidad y diseño. Te encantará! ven a visitarnos y te lo mostraremos personalmente.

dimarts, 29 d’octubre del 2013

Oferta por cambio de exposición!

Oferta por cambio de exposición!
Oferta per canvi d'exposició!

Easywalker Juny: silla+capazo+reductor   Antes 815€  Ahora 680€
Easywalker Juny: cadira+cabàs+reductor   Abans 815€  Ara 680€


dilluns, 28 d’octubre del 2013

Último curso de masaje para bebé en Mimam


El darrer curs de massatge per a nadons a MIMAM. T'agradaria apuntar-te al proper? Truca'ns al 9341978 72 o envia'ns un missatge privat i t'informen


El último curso de masaje para bebés en MIMAM? Te gustaría apuntarte al próximo? Llámanos al 9341978 72 o mándanos un mensaje privado y te informan








divendres, 25 d’octubre del 2013

[CAT] Dóna-li un toc romàntic i retro a la teva cadira de passeig amb les bosses de la nova col·lecció de Pasito a Pasito


Ara pots fer que la teva cadireta de passeig o cotxet sigui diferent de la resta de cadiretes de la mateixa marca i model que la teva, el truc està a complementar-ho amb una bossa maternal que vagi amb el teu estil. Si el teu look és una combinació de romàntic i retro t'encantaran les bosses de la nova col·lecció Pasito a Pasito. A més de diferenciar-te de la resta de mamàs, les bosses de Pasito a Pasito són còmodes i pràctiques, la marca ofereix uns dissenys d'allò més innovadors amb multiplicitat de funcions i complements.

Pasito a Pasito ofereix una gran varietat de productes que podràs combinar amb la teva bossa de maternitat, des de cambiadors, portadocuments, motxilles de bebè, fins a moneders i molt més. Et sorprendran els seus dissenys, no sabràs quin triar, ja veuràs. A més, Pasito a Pasito t'ofereix tot el que necessites perquè el teu bebè sigui el rei de la casa. Productes d'alta qualitat i de la major seguretat que combinen el disseny i la funcionalitat en cada petit detall. La seva àmplia col·lecció t'ofereix propostes atrevides i coloristes així com models més sobris on el blanc o el beix són els protagonistes.



A Mimam Barcelona et recomanem Pasito a Pasito pel seu disseny i qualitat. Vine a visitar-nos a la nostra botiga i estarem encantats de mostrar-te'ls en persona o si ho prefereixes també trobaràs alguns models en la nostra botiga online.

[CAST] Dale un toque romántico y retro a tu silla de paseo con los bolsos de la nueva colección de Pasito a Pasito


Ahora puedes hacer que tu sillita de paseo sea diferente del resto de sillitas de la misma marca y modelo que el tuyo, el truco está en complementarlo con un bolso maternal que vaya con tu estilo. Si tu look es una mezcla de romántico y retro te encantarán los bolsos de la nueva colección de Pasito a Pasito además de diferenciarte del resto de mamás, los bolsos de Pasito a Pasito son cómodos y prácticos, la marca ofrece unos diseños de lo más innovadores con multiplicidad de funciones y complementos.

Pasito a Pasito ofrece una gran variedad de productos que podrás combinar con tu bolso de maternidad, des de cambiadores, portachupetes, portadocumentos, mochilas de bebé, hasta monederos y mucho más. Te sorprenderán sus diseños, no sabrás cuál elegir, ya verás. Además Pasito a Pasito te ofrece todo lo que necesitas para que tu bebé sea el rey de la casa. Productos de alta calidad y de la mayor seguridad que combinan el diseño y la funcionalidad en cada pequeño detalle. Su amplia colección te ofrece propuestas atrevidas y coloristas así como modelos más sobrios donde el blanco o el beige son los protagonistas. 



En Mimam Barcelona te recomendamos Pasito a Pasito por su diseño y calidad. Ven a visitarnos a nuestra tienda y estaremos encantados de mostrártelos en persona o si lo prefieres también encontrarás algunos modelos en nuestra tienda online.

dijous, 24 d’octubre del 2013

[CAT] Els sacs i roba de llit Babyboum fan que el moment d’anar al llit sigui una experiència divertida y agradable per al nen/a


La marca de roba de llit i sacs de dormir Babyboum aconsegueix que l'hora d'anar al llit no sigui alguna cosa traumàtica sinó al contrari, una experiència agradable per la qualitat dels seus teixits i pels dissenys divertits dels seus models. Babyboum segueix les tendències en moda, tecnologia i esport. Les mares i pares també participen de les creacions de la marca ja que les seves recomanacions són seguides i analitzades amb profunditat.

Tots els articles de Babyboum estan examinats i compleixen molt fidelment les mesures de seguretat. Innovació i seguretat són les seves majors qualitats. I quant a disseny, existeix una renovació contínua de la paleta de colors ja que la marca considera que els colors són molt importants en el desenvolupament del nen. L'ull del nen rep un estímul òptim que li causa sensacions agradables, que els pares agrairan i molt, sobretot quan es tracta de l’hora d'anar a dormir.



A Mimam Barcelona et recomanem els sacs de dormir i roba de llit Babyboum per la seva qualitat i seguretat. A més, els seus dissenys t'encantaran, vine visitar-nos i et mostrarem personalment la seva qualitat i disseny.

[CAST] Los sacos y ropa de cama Babyboum hacen que ir a la cama sea algo divertido y agradable para el niño/a


La marca de ropa de cama y sacos de dormir Babyboum consigue que la hora de ir a la cama no sea algo traumático sino al contrario, una experiencia agradable por la calidad de sus tejidos y divertido por los diseños de sus modelos. Babyboum sigue las tendencias en moda, tecnología y deporte. Las madres y padres también participan de las creaciones de la marca ya que sus recomendaciones son seguidas y analizadas con profundidad.

Todos los artículos de Babyboum están examinados y cumplen muy fielmente las medidas de seguridad. Innovación y seguridad son sus mayores cualidades. Y en cuanto a diseño, existe una renovación continua de la paleta de colores ya que la marca considera que los colores son muy importantes en el desarrollo del niño. El ojo del niño recibe un estimulo óptimo que le causa sensaciones agradables, que los padres agradecerán y más cuando se trata de ir a dormir.


En Mimam Barcelona te recomendamos los sacos de dormir y ropa de cama Babyboum por su calidad y seguridad. Además, sus diseños te encantarán, ven a visitarnos y te mostraremos personalmente su calidad y diseño.


dimecres, 23 d’octubre del 2013

[CAT] Els sacs de dormir Grobag, una bona solució perquè el teu bebè dormi a la temperatura ideal durant tota la nit


El sac de dormir Grobag manté al bebè a la temperatura ideal durant tota la nit. I amb la total confiança que cada sac de dormir Grobag ha estat dissenyat i provat per assegurar la màxima seguretat i comoditat. A més, que el bebè dormi plàcidament tota la nit es tradueix en major tranquil·litat i més hores de somni per a la mare, en una època en la qual ho necessita de debò.

Els sacs de dormir Grobag compleixen totes les especificacions de seguretat vigents i de la FSID (fundació sense ànim de lucre dedicada a l'estudi i divulgació del somni segur). S'utilitzen en substitució de llençols i mantes. L'única roba de llit que es necessitaràs és un llençol de sota.


Podràs triar entre quatre grandàries i tres espessors. El millor moment perquè el teu fill comenci a utilitzar un Grobag és quan tingui aproximadament de 4 a 6 setmanes i/o pesi més de 4,5 kg. Els Grobags estan disponibles en 3 graus diferents d'espessor, segons l'abric que es vulgui:

• Espessor de 0.5, ideal per als mesos de ple Estiu
• Espessor d'1.0 ideal per als mesos d'entretemps
• Espessor de 2.5 idear per a tot l'any menys a l'Estiu.


A Mimam Barcelona et recomanem usuar els sacs de dormir Grobag per la seva seguretat i perquè mantenen al bebè a la temperatura ideal durant tota la nit i l'única roba de llit que es necessitaràs és un llençol de sota. Els seus dissenys t'encantaran, vine a visitar-nos i et mostrarem personalment la seva qualitat, disseny i multiples funcionalitats. O si ho prefereixes pots adquirir-los a la nostra botiga online.

[CAST] Los sacos de dormir Grobag, una buena solución para que tu bebé duerma a la temperatura ideal durante toda la noche


El saco de dormir Grobag mantiene al bebé a la temperatura ideal durante toda la noche. Y con la total confianza de que cada saco de dormir grobag ha sido diseñado y probado para asegurar la máxima seguridad y comodidad. Además, que el bebé duerma plácidamente toda la noche se traduce en mayor tranquilidad y más horas de sueño para la madre, en una época en la que de verdad lo necesita.

Los sacos de dormir Grobag cumplen todas las especificaciones de seguridad vigentes y de la FSID (fundación sin ánimo de lucro dedicada al estudio y divulgación del sueño seguro). Se utilizan en sustitución de sábanas y mantas. La única ropa de cama que se necesita es una sábana bajera.


Podrás elegir entre cuatro tamaños y tres espesores. El mejor momento para que tu hijo empiece a utilizar un grobag es cuando tenga aproximadamente de 4 a 6 semanas y/o pese más de 4,5 kg. Los grobags están disponibles en 3 grados diferentes de espesor, según el abrigo que se quiera:

  • Espesor de 0.5, idear para los meses de pleno Verano
  • Espesor de 1.0 ideal para los meses de entretiempo
  • Espesor de 2.5 idear para todo el año menos en el Verano.


En Mimam Barcelona te recomendamos usuar los sacos de dormir Grobag porqué mantienen al bebé a la temperatura ideal durante toda la noche y la única ropa de cama que se necesitarás es una sábana bajera. Sus diseños te encantarán ven a visitarnos y te mostraremos personalmente su calidad, diseño y multiples funcionalidades. O si lo prefieres puedes adquirirlos en nuestra tienda online.

dimarts, 22 d’octubre del 2013

[CAT] La faixa postpart, una ajuda per recuperar la silueta


Després del part, és lògic que els malucs s'eixamplin, una manera que tornin al seu estat original d’abans de la concepció és utilitzar la faixa postpart Shrinkx Hips de UpSpring Baby. Es tracta d'una faixa que incideix en els malucs i concretament en els lligaments i articulacions pèlviques que s'han flexibilitzat per facilitar el part.

Durant vuit setmanes, temps aproximat en el qual l'hormona relaxin està encara present en l'organisme de la mare, les articulacions i lligaments segueixen sent flexibles, fet que facilita el treball de compressió que realitza la faixa postpart Shrinkx Hips abans que l'hormona desaparegui i les articulacions i els lligaments reprenguin la seva duresa original.


Segueix les instruccions d’utlizació i comprovaràs la seva efectivitat, és una faixa còmoda que no molesta i tampoc s'aprecia amb la roba, és elàstica amb diferents nivells de pressió personalitzada, ja que cada embaràs és diferent i l'amplària dels malucs varia.


A Mimam Barcelona et recomanem la faixa Shrinkx Hips si el que vols és reduir l'amplària dels malucs fruit de l'embaràs i del part d'una manera natural, la pressió contínua i uniforme que s'exerceix sobre els malucs retorna a poc a poc i en el termini de temps estipulat en el postpart (8 setmanes) a la seva posició inicial. Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats d'explicar-te personalment els avantatges de la faixa Shrinkx Hips. O si ho prefereixes pots adquirir-ho a la nostra botiga online.

[CAST] La faja postparto, una ayuda para recuperar la silueta


Tras el parto, es lógico que las caderas se ensanchen, un modo de que vuelvan a su estado original antes de la concepción es utilizar la faja postparto Shrinkx Hips  deUpSpring Baby. Se trata de una faja que incide en las caderas y concretamente en los ligamentos y articulaciones pélvicas que se han flexibilizado para facilitar el parto.

Durante ocho semanas, o durante el tiempo en el que la hormona relaxin  está presente en el organismo de la madre, las articulaciones y ligamentos siguen siendo flexibles, hecho que facilita el trabajo de compresión que realiza la faja postparto Shrinkx Hips antes de que la hormona desaparezca y articulaciones y ligamentos retomen su dureza original.


Sigue las instrucciones de utlización y comprovarás su efectividad, es una faja cómoda que no molesta y tampoco se aprecia con la ropa, es elástica con diferentes niveles de presión personalizada, ya que cada embarazo es diferente y la anchura de las caderas varía.


En Mimam Barcelona te recomendamos la faja Shrinkx Hips si lo que queires es reducir la anchura de las caderas fruto del embarazo y del parto de un modo natural, la presión continua y uniforme que se ejerce sobre las caderas devuelve poco a poco y en el plazo de tiempo estipulado en el postparto (8 semanas) a su posición inicial. Ven a visitarnos a nuestra tienda y estaremos encantados de explicarte personalmente las ventajas de la faja Shrinkx Hips, o si lo prefieres lo puedes adquirir en nuestra tienda online.

dilluns, 21 d’octubre del 2013

[CAT] Orbit Baby, cotxet, hamaca i moisès en un mateix producte


Orbit Baby és un nou concepte de cotxet, pràctic i funcional sobretot perquè no és només un cotxet, és un cotxet, una hamaca i un moisés (minicuna homologada per a dormir), tres elements en un mateix producte. A més a més, tot es pot utilitzar (cuco, cadira-hamaca i grup 0) sobre el suport sense necessitat de moure el nen si està dormint. Tota una revolució!


Altres característiques que t’agradaran són:
  • ·      Orbit Baby garanteix el màxim confort en qualsevol situació de l’usuari; és a dir, el nen/a.        
  • ·      Tots els elements giren 360º
  • ·      Xàssis d’alumini d’ aeronàutica el qual ofereix màxima resistència i sorprenent lleugeresa. Pes del xàssis: 7 kg
  • ·      Capota anti paparazzi súper extensible.
  • ·      Cotxet, espaiós, versàtil, funcional i de plegat senzillíssim.
  • ·      Un cop plegat es pot col·locar en el maleter d’un Mini Cooper. Increïble!
 


A Mimam Barcelona et recomanem Orbit Baby per la seva qualitat i seguretat. La Majoria de cotxets o bé no tenen suspensió o simplement disposen de suspensió de molles. Orbit Baby disposa de 4 amortidors d’elastòmer en cada roda;  és a dir 16 amortidors per a absorbir al màxim les vibracions i sotracs mentre passegem sobre qualsevol tipus de superfície. Aquests amortidors d’elastòmer no s’oxiden, ni fan mai soroll, a la vegada que manté al nadó de forma estable. Vine a visitar-nos a la nostra tenda a provar-lo, estarem encantats de mostrar-te’l en persona.


[CAST] Orbit Baby, Cochecito, hamaca y moisés en uno


Orbit Baby es un nuevo concepto de cochecito, práctico y funcional sobretodo porqué no es sólo un cochecito: es un cochecito, una hamaca y un moisés (minicuna homologada para dormir), tres elementos en un mismo producto. Además, todo se puede utilizar (cuco, silla-hamaca y grupo 0) sobre el apoyo sin necesidad de mover el niño si está durmiendo. Toda una revolución!


Otras características que te gustarán son:
• Orbit Baby garantiza el máximo confort en cualquier situación del usuario; es decir, el niño/a.
• Todos los elementos giran 360º
• El chasis es de aluminio de aeronáutica, el cual ofrece máxima resistencia y sorprendente ligereza. Peso del chasis: 7 kg
• Capota anti paparazzi súper extensible.
• Cochecito, espacioso, versátil, funcional y de plegado sencillísimo.
• Una vez plegado se puede colocar en el maletero de uno Mini Cooper. Increíble!


En Mimam Barcelona te recomendamos Orbit Baby por su calidad y seguridad. La Mayoría de cochecitos o bien no tienen suspensión o simplemente disponen de suspensión de muelles. Orbit Baby dispone de 4 amortiguadores de elastómero en cada rueda; es decir 16 amortiguadores para absorber al máximo las vibraciones y sacudidas mientras paseamos sobre cualquier tipo de superficie. Estos amortiguadores de elastómero no se oxidan, ni hacen nunca ruido, a la vez que mantienen al bebé de forma estable. Ven a visitarnos a nuestra tienda a probarlo, estaremos encantados de mostrártelo en persona.


dimecres, 16 d’octubre del 2013

[CAT] Saps perquè Mimam Barcelona liquida del seu lineal les cadires del Grup 1 de sentit a la marxa?


Mimam Barcelona liquida del seu lineal les cadires de Grup 1 de sentit a la marxa perquè indiscutiblement la millor opció és que els infants viatgin el màxim de temps possible en sentit contrari.

Per què és molt millor que els infants viatgin en sentit contrari?
Tothom sap que un recent nascut quan va amb el Maxi Cosi, l’hem de col·locar en el cotxe en el sentit contrari de la marxa. Però, què succeeix quan aquest Grup 0 se li queda petit? Molts pares tenen certa pressa en girar als seus fills colocant-los en el sentit de la marxa i, malgrat que ningú posa en dubte que tothom cerca el millor per als seus fills, aquesta opció no és la més segura.

Sabies que viatjar en sentit contrari es fins a 5 vegades més segur per al nadó? En els països escandinaus els infants viatgen fins als 4 anys en sentit contrari i aquesta és la causa per la qual es redueix dràsticament el nombre de vícitmes mortals o nens ferits de gravetat. Només depèn de nosaltres decidir què és el més segur pels nostres fills.


Màxima seguretat en els accidents de trànsit
Els accidents de trànsit més perillosos són les colisions frontals. És en aquest tipus d’accidents on les velocitats i forces més altes entren en joc. Quan un infant pateix un xoc frontal i va assegut en el sentit de la marxa, el cap es projecta violentament cap endavant, quedant subjectat fortament per l’arnés. Això ocasiona una tremenda pressió en el coll, columna vertebral i òrgans interns. El cap del nen queda completament desprotegit al projectar-se amb tantíssima força cap endavant. Malgrat el nen/a pugui suportar la força de l’impacte, la seva força muscular resulta insuficient per aguantar tanta pressió. La columna vertebral és l’encarregada de mantenir el cap en el seu lloc; ni tan sols un adult  en un accident de cotxe, no és capaç de mantenir el cap en el seu lloc mitjançant els músculs del coll i hem de tenir en consideració que l’esquelet d’un nen i d’un adult són molt diferents. La columna d’un nen està creixent, no s’han solidificat del tot els ossos i és plena de cartílegs. Això vol dir que el coll és molt més vulnerable a les grans forces que es produeixen en un accident de trànsit. En el pitjor escenari, el coll s’estirarà de tal manera que la columna es partirà. Això es coneix com decapitació interna.

En proves d’impacte (crash test) el cap dels dummies (maniquís d’alta tecnologia per a testar els efectes dels accidents de cotxe en els humans), el coll se’ls hi estira fins a 5 cm. La columna vertebral amb menys d’un 1 cm d’elongació ja es pot partir.

Les costelles del nen, les quals queden per sota de l’arnés s’inclinaran endavant, quedant aleshores desprotegits els òrgans interns com el cor i la melsa.


Quan el nen/a va en sentit contrari a la marxa i hi ha un xoc frontal, l’infant es projecta contra la seva cadireta i la força de l’impacte es distribueix al llarg de tota la superficie del respatller. El coll, columna vertebral i els òrgans interns no són sotmesos a l’estrés de la força del xoc i conseqüentment romanen protegits.

En una cadira d’automòbil instal·lada en el sentit de la marxa, el coll se sotmet a una força equivalent als 300-320 kg, mentre que en els sistemes de retenció infantil en contra de la marxa la força en el coll és equivalent als 50 kg. Us recomanem que mireu el video adjunt de  dos crash test  i on en pocs segons veureu el perquè és tan crucial que el nen/a vagi a favor de la marxa o en contra de la marxa.



Segons un estudi realitzat per Volvo on es van analitzar 13.000 accidents de trànsit, en 800 casos s’hi van veure implicats com ocupants, infants d’edats compreses entre els 0 i 4 anys. D’aquests 800 ocupants, el 40% dels nens que anaven en cadiretes a favor de la marxa van patir lesions greus o molt greus,  mentre que només un 8% dels que anaven en el sentit contrari van patir-ne. Per això afirmem que les cadires de sentit contrari a la marxa són 5 vegades més segures que les que van a favor.

A Mimam Barcelona  sabeu que ens preocupa la seguretat i que ens esmercem sempre en oferir els productes que garanteixin la màxima seguretat per als vostres fills. Per aquest motiu Mimam Barcelona  ha decidit liquidar del seu stock les cadires a favor de la marxa de grup 1, comercialitzant fundamentalment aquells sistemes de retenció infantil que van instal·lats en el sentit contrari a la marxa pels grups de 0-1 i 0-1-2. No obstant això, per a aquells vehícles d'interior d'habitacle més petit i no compatibles amb les cadires de sentit contrari, Mimam seguirà oferint la cadira Be Safe IZI Comfort com a una opció vàlida.

Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats de mostrar-te en persona els avantatges de les cadiretes col·locades en sentit contrari de la marxa, disposem de diferents marques i models.



[CAST] ¿Sabes por qué Mimam Barcelona liquida de su lineal las sillitas de coche del Grupo 1 del sentido a la marcha?


Mimam Barcelona liquida de su lineal las sillas de Grupo 1 de sentido a la marcha porqué indiscutiblemente la mejor opción es que los niños viajen el máximo de tiempo posible en sentido contrario.

¿Por qué es mucho mejor que los niños viajen en sentido contrario?
Todo el mundo sabe que un recién nacido cuando va en Maxi Cosi, lo tenemos que colocar en el coche en el sentido contrario de la marcha. Pero, ¿qué sucede cuando este Grupo 0 se le queda pequeño? Muchos padres tienen cierta prisa en girar a sus hijos y colocarlos en el sentido de la marcha y, a pesar de que nadie pone en entredicho que todo el mundo busca lo mejor para sus hijos, esta opción no es la más segura.

¿Sabías que viajar en sentido contrario es hasta 5 veces más seguro para el bebé? En los países escandinavos los niños viajan hasta los 4 años en sentido contrario y esta es la causa por la cual se reduce drásticamente el número de víctimas mortales o niños heridos de gravedad. Sólo depende de nosotros decidir qué es lo más seguro para nuestros hijos.


Máxima seguridad en los accidentes de tráfico
Los accidentes de tráfico más peligrosos son las colisiones frontales. Es en este tipo de accidentes donde las velocidades y fuerzas más altas entran en juego. Cuando un niño sufre un choque frontal y va sentado en el sentido de la marcha, la cabeza se proyecta violentamente hacia adelante, quedando sujetado fuertemente por el arnés. Esto ocasiona una tremenda presión en el cuello, columna vertebral y órganos internos. La cabeza del niño queda completamente desprotegida al proyectarse con tantísima fuerza hacia adelante. A pesar de que el niño/a pueda soportar la fuerza del impacto, su fuerza muscular resulta insuficiente para aguantar tanta presión. La columna vertebral es la encargada de mantener la cabeza en su lugar; ni siquiera un adulto en un accidente de coche, es capaz de mantener la cabeza en su lugar mediante los músculos del cuello y tenemos que tener en consideración que el esqueleto de un niño y de un adulto son muy diferentes. La columna de un niño está creciendo, no se han solidificado del todo sus huesos y está llena de cartílagos. Esto quiere decir que el cuello es mucho más vulnerable a las grandes fuerzas que se producen en un accidente de tráfico. En el peor escenario, el cuello se estirará de tal manera que la columna se partirá. Esto se conoce como decapitación interna.

En pruebas de impacto (crash test) la cabeza de los dummies (maniquíes de alta tecnología para testar los efectos de los accidentes de coche en los humanos), el cuello se les estira hasta 5 cm. La columna vertebral con menos de un 1 cm de elongación ya se puede partir.

Las costillas del niño, las cuales quedan por debajo del arnés se inclinarán hacia adelante, quedando entonces desprotegidos los órganos internos como el corazón y el bazo.


Cuando el niño/a va en sentido contrario a la marcha y hay un choque frontal, el niño se proyecta contra su sillita y la fuerza del impacto se distribuye a lo largo de toda la superficie del respaldo. El cuello, columna vertebral y los órganos internos no son sometidos al estrés de la fuerza del choque y consecuentemente permanecen protegidos.

En una silla de automóvil instalada en el sentido de la marcha, el cuello se somete a una fuerza equivalente a los 300-320 kg, mientras que en los sistemas de retención infantil en contra de la marcha la fuerza en el cuello es equivalente a los 50 kg. Os recomendamos que miréis el video adjunto de dos crash test y dónde en pocos segundos veréis porqué es tan crucial que el niño/a vaya a favor de la marcha o en contra de la marcha.




Según un estudio realizado por Volvo donde se analizaron 13.000 accidentes de tráfico, en 800 casos se vieron implicados como ocupantes niños de edades comprendidas entre los 0 y 4 años. De estos 800 ocupantes, el 40% de los niños que iban en sillitas a favor de la marcha sufrieron lesiones graves o muy graves, mientras que sólo un 8% de los que iban en el sentido contrario las sufrieron. Por eso afirmamos que las sillas de sentido contrario a la marcha son 5 veces más seguras que las que van a favor.

En Mimam Barcelona sabéis que nos preocupa la seguridad y que nos esforzamos siempre en ofrecer los productos que garanticen la máxima seguridad para vuestros hijos. Por este motivo Mimam Barcelona ha decidido liquidar de su stock las sillas a favor de la marcha de grupo 1, comercializando fundamentalmente aquellos sistemas de retención infantil que van instalados en sentido contrario a la marcha para los grupos de 0-1 y 0-1-2. No obstante para aquellos vehículos de interior de habitáculo más pequeño y no compatibles con las sillas de sentido contrario, Mimam seguirá ofreciendo la silla Be Safe IZI Comfort como una opción válida.

Ven a visitarnos a nuestra tienda y estaremos encantados de mostrarte en persona las ventajas de las sillitas colocadas en sentido contrario de la marcha, disponemos de diferentes marcas y modelos.


dilluns, 14 d’octubre del 2013

[CAT] El coixí de lactància Theraline, un coixí molt especial per abans i després de l'arribada del bebè


Gràcies al coixí de Theraline s’ha acabat això de buscar coixins per tota la casa. Ara podràs canviar de posició amb facilitat per sentir-te més còmoda en el llit, en el sofà, en la cadira del despatx… perquè el coixí Theraline és més que un coixí de lactància, l’utilizaràs durant l'embaràs i després del part durant la lactància. Fins i tot, hi ha qui li ha donat un ús més enllà de la maternitat, com a coixí per dormir de costat i suport per a les cames

El coixí original de maternitat i lactància de Theraline manté les cames i la panxa en posició confortable; fins i tot el cap i les espatlles estan ben recolzades. Per tant, ajuda a evitar aquestes males nits durant els últims mesos de l'embaràs, gràcies a la menor càrrega en esquena i cames.


I sobretot, Theraline està pensat per a una lactància relaxada per la seva gran superfície de suport de 15“ en el centre, per que permet descarregar coll i espatlles, perquè és un magnífic suport per a l'esquena, és apte per a totes les posicions habituals de lactància i perfecte per alletar a bessons.


A Mimam Barcelona et recomanem el coixí original de maternitat i lactància de Theraline per la seva qualitat, perquè compta amb un farciment format per milions de microperles tan lleugeres com una ploma. Aquest magnífic farciment s'adapta a la forma del cos, sense importar la posició que tingui, ja estigui tombada o asseguda. A diferència d'altres coixins, es manté sempre en el seu lloc sense cedir. És antial·lèrgic, càlid i transpirable. Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats de mostrar-te’l en persona o si ho prefereixes també trobaràs alguns models a la nostra botiga online.