dijous, 26 d’abril de 2012

Mimam: Vine a veure totes les novetats MIMAM


Mimam: Vine a veure totes les novetats MIMAM: Magic Stroller Bag   Ens arriba des de Paris el disseny i la moda. El bolso que millor encaixa a tots els cotxets, sobretot a les cad...

Girafa Sophie

  

Amb gairebé 50 anys d'existència, la girafa Sophie segueix sent la joguina imprescindible per els nou nats,  ja que és la primera joguina del nadó, la qual ajuda a desenvolupar tots els seus sentits a partir dels 3 mesos.
Aquesta petita girafa acompanya una col·lecció complerta de productes que faran costat al nadó en cada moment del dia i en cada fase del seu creixement.

Coneguda arreu de món i present a les cases de les estrelles de Hollywood.

La vista :
Gràcies a les seves taques fosques i contrastades en tot el cos, atrau la mirada del nadó convertint-se en un objecte familiar que el relaxa, donat que la reconeix fàcilment.
L'oïda: Dotada d'un xiulet, entreté i estimula l'oïda del nadó i l'ajuda a comprendre la relació causa-efecte.

El gust :
Flexible i dotada de moltes parts per a mossegar (orelles, coll, potes), és ideal per alleujar les genives del nadó quan li surten les primeres dents. Composta per cautxú 100% natural i tinta alimentària, sense cap mena de perill pel nadó.

El tacte :
Lleugera, adaptant-se perfectament a les manetes del nadó: les llargues potes i el coll la fan molt fàcil d'agafar. Suau com la pell d'una mare, tranquilitza al nadó aportant-li reaccions fisiològiques i emocionals que el calmen.

L'olfacte:
El perfum particular del cautxú natural extret de l'hevea li aporta una gran particularitat, fent que el nadó l'identifiqui entre totes les seves joguines.

Tants nadons d'arreu del món no poden haver-se equivocat durant més de 50 anys!!!!