divendres, 12 de juliol del 2013

[CAT] El bressol-llit Leander, un moble de qualitat que creix amb el nen



Has de moblar l'habitació del teu bebè i no saps com? Els mobles de la marca internacional Leander poden ser una molt bona opció. Leader aconsegueix que els seus mobles s'adaptin a les diferents etapes del nen. Un exemple és el bressol-llit, un bressol que va canviant de forma i grandària adaptant-se a l'edat i necessitats del bebè. Cada disseny de Leander persegueix sempre dos objectius. Un d'ells és crear un món propi de nens en un marc relaxat de materials naturals i formes harmonioses. L'altre és aconseguir aquesta solidesa i la qualitat del treball artesanal que transmeten els mobles.



Un bressol-llit de Leander és, en general, indestructible per la seva cuidada elecció de materials i la seva sòlida construcció. El bressol-llit és també un element refinat, que pot allargar-se al ritme de creixement del nen, per la qual cosa pot utilitzar-se com un bressol i com a llit infantil. Tota la idea del bressol-llit té el seu origen en el fet que no és necessari realitzar dues inversions, per la qual cosa en adquirir un bressol disposarà de totes les peces necessàries per convertir-la en un llit infantil. Les cantonades arrodonides i les seves elegants corbes li aporten una imatge atractiva, harmoniosa i escultural, una extensió natural de la tradició danesa pel disseny de mobles bells i funcionals.

A Mimam Barcelona trobaràs el bressol-llit de Leader, així com altres mobles de la marca danesa perquè puguis moblar l'habitació del teu fill amb gust i qualitat. Si ho prefereixes també ho pots adquirir a través de la nostra botiga on-line.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada