dimecres, 13 de març de 2013


 
 
No és un Fòrmula 1, però tothom en parla.  No és l’únic, però és sense dubte el més conegut, el més venut i segurament un dels més lleugers. MACLAREN, la cadireta de passeig més popular del mercat ja ha arribat a MIMAM amb els models del 2013.
Veniu a conèixer els nous colors, les millores tècniques que s’han aplicat i tota l’àmplia varietat d’accessoris MACLAREN;   per que en la “ cursa diària “ no hi hagi res que t’aturi; MACLAREN la cadireta de segona edat que t’acompanyarà fins que el vostre fill/a digui prou.
 
 
No es un Fórmula 1, pero todo el mundo habla de él. No es el único, pero sin duda sí que es el más conocido, el más vendido y seguramente uno de los más ligeros. MACLAREN,  la sillita más popular del mercado ya ha desembarcado en MIMAM con los modelos 2013.

Venid a conocer los nuevos colores, las mejoras técnicas que se han aplicado y la amplia gama de accesorios MACLAREN; porque en la “carrera diaria “ no haya nada que te detenga; MACLAREN , la sillita de segunda edad que te acompañará hasta que vuestro hijo/a diga basta.