dijous, 12 de desembre del 2013

[CAT] Com evitar el mareig en les cadires de sentit contrari a la marxa?


Com us hem explicat en nombroses ocasions a MIMAM Barcelona som uns grans defensors de l’ús de cadiretes de cotxe instal·lades en sentit contrari a la marxa per la seva demostrada seguretat, concretament, els estudis indiquen que és fins a 5 vegades més segur que les cadiretes que estan col·locades a favor de la marxa.

Què passa amb el possible mareig? Els nens propensos a patir mareig en cotxe, en tindran  igualment tant si van a favor com en contra de la marxa. El mareig no és un fenomen ocasionat pel sentit contrari. Cal ser pacient i intentar diverses solucions. Les possibles desavantatges del sentit contrari són molt menors, comparades amb la seguretat que li aporta en el vostre fill. A continuació us deixem alguns consells per evitar el mareig:


    •    Obrir una mica les finestres i fer aturades sovint: fer parades sovint és bo per  tothom; pots estirar una mica les cames i respirar aire fresc. Senzillament hem d’acceptar que els viatges seran una mica més llargs quan portem nens que es maregen en el cotxe.

    •    Temperatura: molts nens se senten millor si la temperatura del cotxe no és gaire alta. És molt millor que viatgin sense la jaqueta.

    •    Conducció tranquil·la: tenir present que una conducció agressiva, amb accelerades i frenades brusques poden provocar fàcilment mareig.

    •    Menjar: l’infant no ha menjat massa, ni abans ni durant el viatge en cotxe.

    •    Alimentació quan viatgem: evitar donar-li al nen llet, productes làctis i dolços. Les begudes àcides tampoc són gaire recomanables per un estómac delicat. Menjar sec com ara galetes sí són recomanables.

    •    Mirar l’exterior: els nens han de seure de manera que puguin mirar a través de la finestra. Una bona idea és organitzar alguna mena de joc amb el nen, per exemple comptar els cotxes vermells. Això fa que el nen es distregui i no estigui focalitzat en la sensació de nàusees i mareig. Les cadires Be Safe de sentit contrari estan dissenyades per a que el nen tingui una bona visió a través de la finestra.

    •    Medicament: també podem recórrer als medicaments pel mareig que habitualment es troben en les farmàcies sense recepta mèdica, però en alguns casos ja sabem que això pot ocasionar una mica d’atordiment en la criatura.

A MIMAM Barcelona et recomanem les cadiretes en sentit contrari a la marxa. Vine a visitar-nos i et mostrarem diferents models de catires en sentit contrari a la marxa i t’explicarem personalment tots els seus avantatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada