dijous, 27 de juny del 2013

[CAT] L'ombra, la millor protecció solar per al teu bebè



Kurtis Baby Peace és una cortina per a la capota del cotxet del teu bebè per protegir-lo tant del sol com del bullici de la ciutat, un producte ideal per a les migdiades d'estiu, el protector solar perfecte que bloqueja el 99,5% de la radiació UVA i UVB. S'ajusta fàcilment a l'extrem de la capota i per als dies de vent disposa d’unes betes per lligar-ho al propi xassis del cotxet.



A MIMAM Barcelona trobaràs diferents models i dissenys per triar el que millor li quedi al teu cotxet, a més d'altres productes (http://mimamstore.mimam.es/categorias/verano) molt útils per gaudir de l'estiu amb el teu nadó.

Recorda que l'ombra és el millor protector solar però també hem de tenir altres precaucions com l'aplicació de cremes protectores solars o l'elecció adequada de la roba del teu bebè. A continuación, et detallem alguns consells sobre l'elecció del factor de protecció solar depenent del tipus de pell i de l'edat del nen:

- Els nens menors de sis mesos manquen de la capacitat natural de la pell per defensar-se del sol i poden desenvolupar cremades solars greus i de conseqüències greus. Per tant, no s'han d'exposar a la llum directa del sol.
- Els nens entre sis mesos i tres anys s'han de protegir amb un factor de protecció solar igual o superior a 30.
- En nens més grans de tres anys s'ha d'usar com a mínim un factor de protecció solar igual o superior a 15.


La Fundació Hospital de Nens de Barcelona ofereix informació detallada i consells per a pares sobre la protecció solar infantil, un article que us recomanem llegir detalladament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada