dilluns, 24 de febrer del 2014

[CAT] Estalvia´t el cuco amb el nou reductor de Mamas & Papas


Segurament molta gent t’ha dit que els recents nascuts necessiten d’un cuco (cabàs) durant els primers mesos. Certament això és una veritat a mitges;  si el vostre fill neix en ple hivern és una cosa, però quan es tracta de naixements dins del bon temps, n’és una altra.

Avui dia podeu estalviar-vos diners amb la compra de cotxets que es venguin en una sola peça – sense necessitat de comprar obligatòriament el cuco - i sens dubte sempre preservant el comfort del petit/a.

El nou reductor de cotó i que es pot rentar a màquina de la marca Mamas & Papas permet utilitzar des del primer minut només la cadira del cotxet.  El reductor, gràcies a la seva forma de falca,  eliminarà l’angle de la pròpia cadira i d’aquesta manera el nadó estarà completament pla al igual que aniria en un cuco. Així  us estalviareu una peça que de normal no s’utilitza més de sis mesos.

No ho dubtis, si el vostre fill neix en el bon temps, mira’t opcions de cotxet d’una sola peça com ara els I-Candy, Joolz, Britax, Babyjogger,  Mamas & Papas, etc i per només 45€ el petitó anirà  totalment estira’t com en el seu llitet.


A MIMAM estarem encantats de mostrar-vos aquestes noves opcions més senzilles i econòmiques, però igual de còmodes pel vostre nadó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada