dimarts, 14 de gener del 2014

[CAT] La succió dels bebès des del punt de vista científic


Una lactància satisfactòria és una interacció entre mare i fill. Per entendre i tractar els problemes de succió del nadó, en primer lloc és important establir un enteniment de l'anatomia i fisiologia de la lactància i extracció de llet.

Medela, juntament amb experts destacats de la Universitat de Western Austràlia, va estudiar l'anatomia de la mama durant la lactància. Aquesta innovadora investigació va desafiar els coneixements previs i va conduir a la reescriptura de molts llibres de text.
A partir d'això, estava clar que si hi havia nous descobriments relacionats amb la manera de funcionament de la mama, llavors també podrien sorgir dubtes sobre com el nadó extreu la llet del pit. Es necessitaven més investigacions i els resultats van ser molt interessants.



Les investigacions en el camp de la fisiologia de l'extracció de llet va ser realitzada a mitjans dels 80 per Woolridge.
La idea convencional postula que els conductes engrandits, coneguts com «pits galactòfors», just darrere del mugró, eren la clau per a l'extracció de la llet. No obstant això, les investigacions relacionades amb l'anatomia de la mama durant la lactància podrien no identificar aquests «pits galactòfors». L'estudi continuat per descobrir com el lactant extreu la llet del pit i els resultats es poden veure aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada