divendres, 3 de gener del 2014

[CAT] Què puc regalar per Reis??


A Mimam Barcelona et donarem algunes idees de possibles regals per aquests reis, segur que encertaràs!

En temes de decoració et recomanem els punts de llum de la marca Pabobo, amb ells els més petits dormiran sense pors i relaxats. Aquesta marca francesa treballa amb uns dissenys originals que combinen la decoració i el joc a la perfecció.

Si el regal és per a una futura mare, lo últim és la Bellybola musical


En el cas de ser per a uns avis què millor que el marc de fotos Kiddzcast per guardar per sempre el primer any del nét en imatges

Per al germanet gran que li ha vingut la competència una motxileta Skip Hop ben animada. Són lo últim en motxilles infantils, pràctiques, divertides i molt funcionals.

Si el regal és per a un nadó de més de 2 mesos et recomanem les mantes d’activitats on el nadó experimenta amb els colors, textures, moviments… es diverteix i aprèn al mateix temps.

I si busques un regal més genèric per a un nadó et presentem el pack d’Aden+Anais el nou estoig regal amb tot el que necessites; dues muselines, un dudu de muselina, una babetes i una muselina més petita, en una caixa regal molt maca

Deixeu que us ajudem a triar el regal que millor pugui encaixar les vostres necessitats. A Mimam Barcelona us oferim els millors consells i solucions, a més tindrem obert el proper dia 5 de gener de 10h a 14h per si apures amb les teves compres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada