dijous, 16 de gener del 2014

[CAT] Quina hamaca és millor per al meu bebè?


A MIMAM ens preocupem per tu i volem que els teus eleccions siguin les correcta, per això aquí et presentem algunes de les hamaques que tenim al nostre establiment i algunes de les seves característiques:


El suau vaivé natural de l'hamaca Balance BABYBJÖRN desenvolupa la motricitat i l'equilibri del petit. L'hamaca està recomanada per pediatres.
BabyBjörn combina simplicitat com practicitat, i a més ocupa molt poc espai ja que plegada queda totalment plana.
El mateix moviment del nen inicia el balanceig de l'hamaca. No necessita bateries, de manera que el petit decideix el ritme. És divertit i tranquil·litzador a la vegada.
A més té un disseny ergonòmic, amb la superfície de seient modelada que distribueix uniformement el pes del nen sobre el seient de tela.
BabyBjörn acaba de treure la nova hamaca Balance Soft, una versió encara més delicada i moderna. Han utilitzat un teixit suau, formes arrodonides i un disseny envoltant, perquè des del primer moment el teu nadó tingui la sensació d'estar en un niu molt acollidor.
Pots escollir entre dos tipus de teixit per a la funda:

  • Barreja de cotó d'alta durabilitat: La suau barreja de cotó està composta per cotó i polièster d'alta durabilitat i ofereix suavitat, resistència i qualitat.
  • Cotó ecològic pur i suau: El cotó ecològic és conreat i fabricat de conformitat amb estrictes normes mediambientals. Està certificat d'acord amb la norma GOTS (Global Organic Textile Standard), la norma internacional més reconeguda per a la fabricació ecològica de teixits.




L'hamaca Bombol pot ser fàcilment transformada en una "chaise lounge" amb la simple eliminació dels cinturons de seguretat i amagar els botons grans al respatller. Bombol es pot utilitzar amb seguretat pels nens de fins a 18 kg, o una mitjana de 4 a 5 anys d'edat.

Disposa d'un suport dinàmic, de teixit elàstic, que s'ajusta al pes del nadó. I l'armadura d'alumini amb corba 3D de radis diferents permet que l'hamaca romangui estable i segura sota el pes.

Bombol és una hamaca de disseny italià amb un treball d'enginyeria per al millor benestar del teu bebè.



Segons les teves necessitats sabràs si et convenen més unes que altres, tot i així, si et queden dubtes pots venir a visitar-nos i t'ajudarem a trobar una solució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada