dilluns, 4 de novembre del 2013

[CAT] ADAC publica els resultats de les últimes proves dels sistemes de retenció infantil 2013


(COMUNICAT DE LA MARCA BESAFE) 

• Els sistemes de retenció infantil contra el sentit de la marxa amb ancoratge IsoFix són segurs?
• Com és possible que els teixits continguin productes químics tòxics en algunes cadires de la prova?
• Es poden recomanar els escuts frontals, mal anomenats coixins?

Els sistemes de retenció infantil en contra el sentit de la marxa, equipats amb IsoFix, que van fallar en l'última prova, van utilitzar ancoratges IsoFix que no són instal·lats per BeSafe.
BeSafe solament utilitza des de fa 10 anys ancoratges IsoFix de la marca Holmbergs, aquests ancoratges mai han fallat en cap test del ADAC. BeSafe sempre realitza les proves de ADAC per comprovar el rendiment i la resistència dels mateixos.
Les cadires de cotxe col·locades en sentit contra la marxa amb IsoFix de BeSafe són una solució molt segura.
BeSafe avala el sistema IsoFix, ja que redueix el risc d'una instal·lació incorrecta i ha demostrat ser una solució molt segura.

Composició dels teixits

Des de 2011 les organitzacions de consumidors analitzen els tèxtils de les cadires de cotxe per substàncies químiques tòxiques prohibides. Des de llavors, diverses marques han donat positiu en els tests, és a dir, fallaven la prova per contenir substàncies químiques tòxiques prohibides.
BeSafe ha especificat amb molt detall els nivells màxims de substàncies químiques als seus proveïdors de tèxtil. Els nostres proveïdors ens han confirmat per escrit que els tèxtils que usem a BeSafe compleixen les directrius.
Complim fermament els nivells permesos. No obstant això, BeSafe comprova periòdicament mitjançant un test les teles en un institut homologat europeu, especialitzat en proves de teixits segons la normativa de Oeko-Tex.
Gràcies a aquest procés, BeSafe és capaç de subministrar teixits, que no solament compleixen les normatives internacionals, sinó que a més les superen.

Ús d'escuts frontals en els sistemes de retenció infantil

A BeSafe estem molt preocupats pels resultats dels sistemes de retenció infantil que avalen l'ús d'un escut frontal.
En les proves del ADAC no es mesura en absolut l'impacte en l'abdomen.
L'abdomen del nen és una zona molt vulnerable i està exposat a una intrusió pesada per l'escut frontal. A més, en els impactes, les costelles flotants poden fisurarse, causant danys en els pulmons.

BeSafe utilitza només arneses de 5 punts per evitar qualsevol intrusió en l'abdomen. A més recomanem la instal·lació en el sentit contra la marxa fins a almenys els 3 anys d'edat per reduir les forces en el coll i eliminar qualsevol intrusió en l'abdomen en un xoc frontal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada