dilluns, 25 de novembre del 2013

[CAT] El que has de saber a l’hora d’escollir un cotxet


No hi ha dubte que en l'actualitat existeix un amplíssim ventall de models on mirar; això sumat a la lògica desorientació de qualsevol pare primerenc, acaba desembocant en gairebé un problema d'aparent difícil solució.

No obstant això, si analitzem i resolem determinats interrogants sobre alguns aspectes que a continuació detallem, veurem que la compra del cotxet per al nostre futur bebè, serà plenament encertada.

Òbviament en qui primer hem de pensar és en el bebè, el seu confort i total seguretat. En aquest sentit la normativa europea vigent és prou estricta, com per a no haver de témer gens en aquest sentit. Qualsevol marca que es comercialitzi a través dels canals de distribució habituals, oferirà plenes garanties d'ús des de naixement i fins que el nen ja no necessiti més anar en un cotxet; aproximadament els tres anys i mig.



 A MIMAM Barcelona abans de començar a explicar les bondats dels cotxets que comercialitzem, ens agrada preguntar i escoltar sobre les necessitats dels pares. Abans de tot, hem de saber el seu estil de vida: molt urbanites o més aviat aficionats a passejar els caps de setmana pel camp? Disposen d'ascensor? És un ascensor minúscul dels com els que s'han instal·lat a posteriori en innombrables finques de l’Eixample barceloní, on dues persones entren amb calçador? També es fonamental saber les dimensions del maleter del cotxe. Encara que tots els cotxets es pleguen i es desmunten bastant, l'interessant és que aquesta maniobra sigui senzilla i ràpida. També és important saber si són pares molt viatgers i que per tant, cal més un cotxet pràctic.

Naturalment que el cotxet també ens ha d'entrar pels ulls, però hem d'evitar ser víctimes d'un producte amb una elevada càrrega estètica i que als quatre dies ens adonem que no encaixa per res amb les nostres necessitats.

La pregunta del milió acostuma a ser: haurem de comprar-nos una segona cadira de passeig? La resposta dependrà en gran manera de quin model comprem d'inici. Sempre comentem que el cèlebre Bugaboo Cameleon, capdavanter de vendes indiscutible i cotxet d'alta gamma, rarament ho veiem amb nens majors de 2 anys… Infinitat de bebès abans del primer any ja van en la típica cadireta de paraigua, autoconvencent-se els pares que aquesta acaba sent la millor solució. Sovint escoltem de boca de molts pares, que es penedeixen d'haver invertit tants diners en un carret i al poc temps han descobert que no encaixa amb les seves necessitats. A MIMAM ens preocupa especialment que això ocorri i per aquesta raó donem molta explicació i importància amb la presa de decisió del cotxet a comprar, dedicant-li tot el temps necessari fins que donem amb la millor solució per a cada cas. Vine a visitar-nos i et mostrarem personalment les prestacions dels múltiples models i marques de les que disposem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada