dimarts, 19 de novembre de 2013

[CAT] Ja pots trobar a Mimam Barcelona la revolucionària cadireta de cotxe grup 0 Aton 3S de CybexJa ha arribat a Espanya el nou model del grup 0 de la marca Cybex,  la Aton 3S, la que promet ser igual o millor que la seva predecessora, la Aton 2, el grup 0 guanyador de la prova Stiftung Warentest cadireta 6/2012.

Tots els articles de Cybex compleixen molt fidelment les mesures de seguretat i amb cada model nou incrementen el seu nivell de qualitat. Cal destacar entre les noves característiques de seguretat aplicades al model Aton 3S l'ajust del capçal en 8 posicions diferents oferint un millor reclinat regulable a través d'una guies integrades en l’arnès. Una altra millora és l'enorme capota XXL amb protecció solar UV 50, el reforç de la protecció lateral i unos acolxats interiors més confortables.


A Mimam Barcelona et recomanem el nou grup 0 de Cybex per la seva seguretat i qualitat, es tracta d'una marca alemanya líder en els seu sector. Vine a visitar-nos i et mostrarem personalment la seva qualitat i disseny. Veuràs tots els colors entre els quals pots triar.