dimarts, 26 de novembre del 2013

[CAT] La faixa postpart, una ajuda per recuperar la silueta

Després del part, és lògic que els malucs s'eixamplin, una manera que tornin al seu estat original d’abans de la concepció és utilitzar la faixa postpart Shrinkx Hips de UpSpring Baby. Es tracta d'una faixa que incideix en els malucs i concretament en els lligaments i articulacions pèlviques que s'han flexibilitzat per facilitar el part.
Durant vuit setmanes, temps aproximat en el qual l'hormona relaxin està encara present en l'organisme de la mare, les articulacions i lligaments segueixen sent flexibles, fet que facilita el treball de compressió que realitza la faixa postpart Shrinkx Hips abans que l'hormona desaparegui i les articulacions i els lligaments reprenguin la seva duresa original.

Segueix les instruccions d’utlizació i comprovaràs la seva efectivitat, és una faixa còmoda que no molesta i tampoc s'aprecia amb la roba, és elàstica amb diferents nivells de pressió personalitzada, ja que cada embaràs és diferent i l'amplària dels malucs varia.

A Mimam Barcelona et recomanem la faixa Shrinkx Hips si el que vols és reduir l'amplària dels malucs fruit de l'embaràs i del part d'una manera natural, la pressió contínua i uniforme que s'exerceix sobre els malucs retorna a poc a poc i en el termini de temps estipulat en el postpart (8 setmanes) a la seva posició inicial. Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats d'explicar-te personalment els avantatges de la faixa Shrinkx Hips. O si ho prefereixes pots adquirir-ho a la nostra botiga online.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada