dimarts, 10 de setembre del 2013

[CAT] El cotxet Easywalker June, el més mini sense renunciar a les millors prestacions


Tens un cotxe petit? Un ascensor petit? o un pis petit? Per a qualsevol dels casos la teva solució és el  cotxet Easywalker June, un cotxet tan compacte que una vegada plegat, cap en el maleter d'un Mini Cooper. I tot això sense renunciar a les millors prestacions que se li pot demanar a un cotxet ja que disposa d'una àmplia i embuatada cadira reversible, espaiós cabàs i apte per a Grup 0+.

A més de compacte, es tracta d'un cotxet confortable, a causa de les suspensions de les seves quatre rodes inflables i a la seva robusta elaboració. June també és molt fàcil d'usar. Es plega amb un sol moviment, amb la cadira en qualsevol posició. El cabàs s'encaixa en un segon.


I no només ho diem nosaltres, Easywalker June ha estat triat per jurats i per consumidors com el més innovador producte per a bebès. Tant a Holanda com a Bèlgica. A més, June ha guanyat el prestigiós premi "Xarxa Dot Award". Un premi internacional de disseny.




A Mimam Barcelona et recomanem Easywalker June perquè surtis a descobrir el món al costat del teu fill, un compacte tot terreny que podràs usar tant a la ciutat com en el camp o a la platja. Vine a visitar-nos i podràs comprovar-ho per tu mateix/a, entendràs perquè Easywalker està robant-li la primera posició en vendes a marques com Bugaboo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada