dijous, 5 de setembre del 2013

[CAT] Espais ben aprofitats amb el mobiliari juvenil de Takta


Quan els bebès van creixent i es converteixen en nens/as necessiten molt més espai a la seva habitació, no solament per emmagatzemar les joguines sinó per estudiar i realitzar els seus deures. Takta el teu primer moble ofereix solucions als pares a l'hora de crear i decorar l'habitació juvenil dels seus fills amb una àmplia gamma de productes, com són els llits niu i lliteres. Les línies blanques que caracteritzen el mobiliari de qualitat de Takta produeixen una sensació d'amplitud i lluminositat.

També podràs adquirir els complements per a l'habitació del nen/a com a baguls amb la finalitat de que les joguines no estiguin pel mig de l'habitació; taules, escriptoris i cadires per a la zona d'estudi; armaris amb diverses portes, i fins a prestatgeries, multitud d'alternatives que faran que l'habitació es converteixi en un espai pràctic i confortable.


Takta també t'ofereix la possibilitat de donar-li un disseny més personalitzat a l'habitació juvenil podent triar el color dels tiradors.


Si estàs pensant en canviar l'habitació del teu fill/a i vols un espai funcional i amb mobiliari de qualitat, a Mimam Barcelona trobaràs Takta, vine a visitar-nos i et convenceràs del seu disseny i funcionalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada