dilluns, 16 de setembre del 2013

[CAT] Peus calents i contents per estar per casa


En quatre dies tenim el fred aquí, s'acaben les sandàlies i l'anar descalç per casa, per la qual cosa aviat vindrà de gust portar els peus calentets. Així que avança't al mal temps i que no us enxampi desprevinguts. Amb els mitjons amb sola Collégien els més petits i no tan petits estaran encantadíssims.

La marca Collégien ens porta un calçat còmode, ideal per als moments de descans després d'un llarg dia de joc o treball. Aquestes sabatilles vénen amb una goma antilliscant, la qual té uns orificis que permeten la correcta transpiració del peu, tenen una estructura ergonòmica tipus mitja i són amoldables. Les trobaràs des del número 18 fins al 45 (para a nadons, germans, mames, papes i tota la família), estan fabricades en llana i cotó i compten amb una infinitat de dissenys.


A Mimam Barcelona et recomanem aquestes sabatilles perquè són ideals per als nens, per la seva sola de goma antilliscant, perfectes per a les seves carreres i jocs, amb uns foradets que les fan transpirables per a la correcta salut del peu i la seva estructura és de llana amb elastán pel que no li cauran mai, perfectament amoldables i comodíssimes doncs s'ajusten com un mitjó. Es poden rentar en la rentadora i sempre estaran perfectes. Vine a visitar-nos i podràs veure tots els divertits models d'aquesta marca francesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada