divendres, 25 d’octubre del 2013

[CAT] Dóna-li un toc romàntic i retro a la teva cadira de passeig amb les bosses de la nova col·lecció de Pasito a Pasito


Ara pots fer que la teva cadireta de passeig o cotxet sigui diferent de la resta de cadiretes de la mateixa marca i model que la teva, el truc està a complementar-ho amb una bossa maternal que vagi amb el teu estil. Si el teu look és una combinació de romàntic i retro t'encantaran les bosses de la nova col·lecció Pasito a Pasito. A més de diferenciar-te de la resta de mamàs, les bosses de Pasito a Pasito són còmodes i pràctiques, la marca ofereix uns dissenys d'allò més innovadors amb multiplicitat de funcions i complements.

Pasito a Pasito ofereix una gran varietat de productes que podràs combinar amb la teva bossa de maternitat, des de cambiadors, portadocuments, motxilles de bebè, fins a moneders i molt més. Et sorprendran els seus dissenys, no sabràs quin triar, ja veuràs. A més, Pasito a Pasito t'ofereix tot el que necessites perquè el teu bebè sigui el rei de la casa. Productes d'alta qualitat i de la major seguretat que combinen el disseny i la funcionalitat en cada petit detall. La seva àmplia col·lecció t'ofereix propostes atrevides i coloristes així com models més sobris on el blanc o el beix són els protagonistes.



A Mimam Barcelona et recomanem Pasito a Pasito pel seu disseny i qualitat. Vine a visitar-nos a la nostra botiga i estarem encantats de mostrar-te'ls en persona o si ho prefereixes també trobaràs alguns models en la nostra botiga online.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada