dilluns, 14 d’octubre del 2013

[CAT] El coixí de lactància Theraline, un coixí molt especial per abans i després de l'arribada del bebè


Gràcies al coixí de Theraline s’ha acabat això de buscar coixins per tota la casa. Ara podràs canviar de posició amb facilitat per sentir-te més còmoda en el llit, en el sofà, en la cadira del despatx… perquè el coixí Theraline és més que un coixí de lactància, l’utilizaràs durant l'embaràs i després del part durant la lactància. Fins i tot, hi ha qui li ha donat un ús més enllà de la maternitat, com a coixí per dormir de costat i suport per a les cames

El coixí original de maternitat i lactància de Theraline manté les cames i la panxa en posició confortable; fins i tot el cap i les espatlles estan ben recolzades. Per tant, ajuda a evitar aquestes males nits durant els últims mesos de l'embaràs, gràcies a la menor càrrega en esquena i cames.


I sobretot, Theraline està pensat per a una lactància relaxada per la seva gran superfície de suport de 15“ en el centre, per que permet descarregar coll i espatlles, perquè és un magnífic suport per a l'esquena, és apte per a totes les posicions habituals de lactància i perfecte per alletar a bessons.


A Mimam Barcelona et recomanem el coixí original de maternitat i lactància de Theraline per la seva qualitat, perquè compta amb un farciment format per milions de microperles tan lleugeres com una ploma. Aquest magnífic farciment s'adapta a la forma del cos, sense importar la posició que tingui, ja estigui tombada o asseguda. A diferència d'altres coixins, es manté sempre en el seu lloc sense cedir. És antial·lèrgic, càlid i transpirable. Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats de mostrar-te’l en persona o si ho prefereixes també trobaràs alguns models a la nostra botiga online.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada