dijous, 24 d’octubre del 2013

[CAT] Els sacs i roba de llit Babyboum fan que el moment d’anar al llit sigui una experiència divertida y agradable per al nen/a


La marca de roba de llit i sacs de dormir Babyboum aconsegueix que l'hora d'anar al llit no sigui alguna cosa traumàtica sinó al contrari, una experiència agradable per la qualitat dels seus teixits i pels dissenys divertits dels seus models. Babyboum segueix les tendències en moda, tecnologia i esport. Les mares i pares també participen de les creacions de la marca ja que les seves recomanacions són seguides i analitzades amb profunditat.

Tots els articles de Babyboum estan examinats i compleixen molt fidelment les mesures de seguretat. Innovació i seguretat són les seves majors qualitats. I quant a disseny, existeix una renovació contínua de la paleta de colors ja que la marca considera que els colors són molt importants en el desenvolupament del nen. L'ull del nen rep un estímul òptim que li causa sensacions agradables, que els pares agrairan i molt, sobretot quan es tracta de l’hora d'anar a dormir.



A Mimam Barcelona et recomanem els sacs de dormir i roba de llit Babyboum per la seva qualitat i seguretat. A més, els seus dissenys t'encantaran, vine visitar-nos i et mostrarem personalment la seva qualitat i disseny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada