dijous, 3 d’octubre del 2013

[CAT] El cotxet iCandy es vesteix de luxe i glamour


iCandy, la marca britànica de luxe de cotxets, va organitzar una glamorosa festa de nit per a 300 convidats, personalitats i amics de la marca, per celebrar els seus 80 anys en el sector del disseny a l'emblemàtic lloc del centre de Londres, One Marylebone .


Entre els assistents, es trobaven mares VIP com Emilia Fox, Jodie Kidd, Jasmine Guinness, Donna Air, Grace Woodward i Imogen Thomas que van ser captivades per una passarel·la molt visual que bé podia competir amb la properes Passarel·la London Fashion Week.


El colofó de la festa ho va posar l'estrena mundial de l'últim disseny de iCandy; "The Raspberry", una suma d'innovació i estil, un model disposat a ser el nou cotxet icona. El moment de la revelació va posar a la multitud en un frenesí, mitjans de comunicació i tot el públic en general, van començar immediatament a treure els seus telèfons per capturar l'ocasió.


A Mimam Barcelona trobaràs les cadiretes de passeig iCandy, vine a visitar-nos a la nostra tenda i entendràs el perquè d'aquest fervor per iCandy. Estarem encantats de mostrar-te els diferents models, entre ells, trobaràs en exposició la cadireta iCandy peach, el model que fa pocs dies lluïa en públic el recent jugador del Real Madrid Garet Bale.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada