dimarts, 8 d’octubre del 2013

[CAT] Ves a l'última amb les bosses de maternitat i altres detalls d’Elodie Details


La marca sueca Elodie Details crea productes per a nadons segurs, de qualitat i amb un disseny innovador i molt atractiu. La seva missió és trobar, millorar i fer més divertits alguns productes indispensables en la vida quotidiana del bebè realitzant un disseny més contemporani. A més de pensar en els bebès també pensen en les mamàs, amb una línia de bosses per a mamà molt funcionals i a la moda. Les bosses de maternitat d’Elodie Details són còmodes, pràctics i molt estiloses.


Ara pots fer que l'hivern sigui més divertit i agradable ja que els teixits i materials de Elodie Details t'oferiran el confort que desitges per a tu i per al teu bebè. Elodie Details t'ofereix a més una gran varietat de productes que podràs combinar amb la teva bossa de maternitat, mantes, sacs, xumets, canviadors, fundes... Et sorprendran els seus dissenys, no sabràs quin triar, ja veuràs, vine a Mimam Barcelona a descobrir els últims models i customítzat, sigues diferent que les altres mamàs.


A Mimam Barcelona et recomanem Elodie Details pel seu disseny i qualitat. Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats de mostrar-te'ls en persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada