dijous, 31 d’octubre de 2013

[CAT] El bressol de viatge màgic: es desplega instantàniament, es plega en dos segons


Magicbed és el bressol revolucionari que es desplega de forma instantània i es plega en 2 segons. A més de còmode, és lleuger pel seu escàs pes i revolucionari perquè és l'únic llit desplegable per a nen que compleix la norma europea NF EN 716.

És impensable dissenyar un llit, tan revolucionari com és Magicbed, sense pensar, abans de res, en la seguretat del bebè. Durant totes les fases de disseny de Magicbed, la seguretat va ser sempre la principal preocupació. És per aquesta raó que el Magicbed és l'únic llit del món "pop-up" que ha superat totes les proves de la norma europea EN 716.


Mira el vídeo i tots els teus dubtes marxaran com per art de màgia!A Mimam Barcelona et recomanem Magicbed pel seu plegat fàcil que fan que sigui un llit portàtil ideal. A més, Magicbed és molt lleuger, només pesa 3,4 kg. Una veritable avantatge quan es porta a l'espatlla amb el bebè en braços! Una vegada plegat, és pla, la qual cosa fa que sigui fàcil de guardar en el maleter d'un cotxe, sota un llit o d'un sofà a casa. Un llitet realment intel·ligent i màgic!


Vine visitar-nos i t'ho mostrarem personalment, et quedaràs amb la boca oberta!