dimarts, 30 de juliol de 2013

[CAT] Coneix algunes de les famoses que passegen als seus bebès en un cotxet UPPA BabyEl cotxet Bugaboo ha perdut el podium dels cotxets més glamorosos i passejats per famosos. Ara és el nou UPPA baby Vista qui regna a les cases dels actors i cantants d'aquí i de fora d'Espanya. A continuació, et mostrem algunes fotos que així ho proven: l'actriu espanyola Elsa Pataki, el famosíssim actor Bruce Willis i la cantautora britànica de soul Adele passejant als seus nadons en un cotxet UPPA Baby.Fins ara no es comercialitzava a Espanya i només alguns afortunats podien accedir a ell, però la nostra sort ha canviat i ja el pots trobar en establiments com Mimam Barcelona.

Els motius de l'èxit dels nous reis dels carrers són evidents. A continuació us els detallem:

- L'èxit de UPPABaby Vista es deu, entre altres arguments, a la possibilitat de col·locar una segona cadira, al fet que la seva cistella inferior és la més gran del mercat, al fet que és de fàcil maniobrar, lleuger, de plegat ràpid i el seu preu és més econòmic que el del seu rival Bogaboo. Sense oblidar-nos del seu disseny innovador, diferent, modern, adaptat als temps actuals i sense renunciar a la fiabilitat i seguretat. cal tenir en compte que el cuco del UPPA Baby Vista està homologat com a moisés, gràcies al seu matalàs perforat que evita problemes d'asfíxia; a més disposa d’una capota amb protecció UVA, ventilació frontal i està recobert íntegrament per cotó 100% orgànic. Tant el cuco com la cadira tenen una posició bastant alta, la qual cosa facilita qualsevol moviment per apropar-se al bebè. Per aquest motiu, en utilitzar la cadira, podrà usar-se com a trona en un restaurant. Les rodes són sense càmera i per tant eviten, haver d'inflar-se o reparar possibles punxades. Just és a dir que són rodes grans de 12” i amb la suspensió central del xassís garanteixen passejos confortables en qualsevol tipus de terrenys.

Si encara estàs pensant què cotxet comprar et convidem a la nostra botiga Mimam Barcelona (C/Taquígraf Garriga, 70-72) perquè el provis, t'ensenyarem personalment tots els seus avantatges i possibilitats.