divendres, 5 de juliol del 2013

[CAT] Consells per a dormir al teu bebè



Els problemes de son dels petits de la casa són una de les majors preocupacions dels pares. No hi ha una fórmula secreta per aconseguir dormir al teu bebè. Cada nen és un món i el que a un li pot agradar a un altre no. En canvi, sí que pots seguir alguns consells que et poden ajudar:

- Col·loca’l en el bressol quan estigui mig endormiscat, no quan estigui profundament dormit. Els bebès que són capaços de dormir-se sols amb el temps aprenen més ràpid a dormir sols.
- No l’estimulis mentre el dorms, no el miris directament als ulls ni li facis gestos. Si vols, acaricia’l suaument o murmura-li alguna cançó de bressol.
- Acostuma-ho a dormir en la foscor, així diferenciarà el dia de la nit i associarà la nit amb el somni.
- Si fa algun soroll, no acudeixis ràpidament, deixa un temps prudencial, ja que abans que comenci a plorar pot calmar-se per si mateix.
- Evita canviar-li el bolquer cada vegada que es desperti, fes-ho només quan sigui necessari i no usis aigua freda.




Des de Mimam Barcelona, a més aconsellem: sentit comú i un matalàs adequat. Els matalassos Ecus Kids poden ser una bona opció ja que aquesta marca cuida molt els materials i l'elaboració de cada matalàs depenent de l'etapa del bebè, és a dir, si es tracta d'un matalàs per un mini bressol, un bressol, un llit o un bressol de viatge. A Mimam Barcelona trobaràs tots els models i l'assessorament dels nostres professionals, aquí pots veure algun d'ells..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada