dilluns, 1 de juliol del 2013

[CAT] Manduca, la motxilla portabebès des de naixement fins a edat prescolar



Cert és que existeixen una multitud de motxilles portabebès però escollir Manduca és escollir seguretat i ser pràctic:

- És una elecció pràctica perquè, per les seves característiques la motxilla Manduca pot usar-se des del naixement fins als 20 Kg de pes, i sense necessitat d'adquirir cars accessoris o complements. Manduca és una motxilla flexible que permet carregar al nen davant, darrere i sobre el maluc. Manduca ha estat dissenyada per protegir la teva esquena, redistribuint el pes de les espatlles cap al maluc. El seu original disseny inclou un reductor de seient integrat i una ampliació del respatller, que permeten ajustar la motxilla a la grandària i pes del bebè en tot moment.

- Triar Manduca és, sobretot, apostar per la seguretat del bebè, entre altres motius perquè els materials utilitzats estan especialment pensat amb aquest objectiu. Un bon exemple és el tancament de tres punts i la banda elàstica de subjecció d'emergència del tancament, que proporcionen la màxima seguretat en l'ajust del cinturó, cosa absolutament imprescindible en cas de portar a un bebè.



A MIMAM Barcelona trobaràs la Motxilla Manduca i t'explicaran personalment les diferents maneres de poder usar-la. Si ho prefereixes, en aquests vídeos pots ampliar la informació amb exemples clars de com utilitzar Manduca de manera segura.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada