dilluns, 15 de juliol del 2013

[CAT] Swimtrainer, el flotador segur per a bebès



Swimtrainer no és un flotador com els altres, el seu sistema de subjecció amb tirants adaptable a les dimensions del nen ho converteix en el flotador més segur del mercat i dels pocs que poden utilitzar-se a partir dels 6 quilos de pes.

Swimtrainer disposa de tres models de flotador, un per a cada etapa del nen, en funció del seu pes: dels 6 quilos als 18Kg, dels 15 kg als 30kg i dels 20 als 36kg. Swimtrainer és un producte de la marca Freds Swim Academy, companyia internacional especialitzada en productes per aprendre a nedar. Amb Swimtrainer els bebès des dels 3 mesos de vida poden tenir plena independència en l'aigua i gaudir al màxim mentre aprenen a nedar.



Amb el flotador Swimtrainer el nen/a queda subjectat/a de forma òptima, amb la mans lliures per a jugar i amb mobilitat per desplaçar-se cap a endavant de forma independent amb les seves cames. D'aquesta forma, es construeix una relació molt positiva entre el joc i l'aigua, combinat amb un alt nivell de seguretat.

A Mimam Barcelona trobaràs tots els models i l'assessorament dels nostres professionals, aquí pots veure alguns d'ells. Si ho prefereixes, visita'ns en el nostre establiment i trobarem el model que més s'ajusti a les teves necessitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada