dilluns, 22 de juliol del 2013

[CAT] Els fulars porta-bebès versus les motxilles porta-bebès



Els mocadors o fulars porta-bebès és un sistema de transport utilitzat tradicionalment per moltes cultures i que últimament ha adquirit popularitat en el nostre entorn perquè permet gaudir del contacte corporal amb el bebè, la qual cosa afavoreix la conservació de la seva temperatura corporal i fa que s'estableixi un fort vincle afectiu. Així i tot, l'ús incorrecte dels mocadors porta-bebès pot tenir conseqüències de diferent gravetat per al bebè: lesions per cops o caigudes i, excepcionalment, l'asfíxia. Molts fulars van amb un petit llibre d'instruccions però és recomanable aprendre a utilitzar bé les diferents posicions abans de col·locar el bebè en ell. Però si encara així no et sents segur/a et recomanem que el millor per a la teva tranquil·litat és escollir una motxilla porta-bebès. Podràs triar entre centenars de marques i models amb la garantia dels controls de seguretat que el mercat exigeix i amb les mateixes prestacions i usos que un fular.



Si encara així, et decideixes per un fular porta-bebès, l'Agència de Salut Pública de Catalunya i la Societat Catalana de Pediatria han elaborat una recopilació de consells de seguretat per a l'ús dels mocadors porta-bebès que recomanem seguir sempre i, molt especialment, en el cas dels bebès menors de 4 mesos, els nascuts prematurament o amb un baix pes i els que sofreixen processos infecciosos respiratoris.


A Mimam Barcelona et recomanem, entre unes altres, la motxilla Manduca. Vine a visitar-nos i podràs provar-les o si ho prefereixes en la nostra botiga online també podràs adquirir-les i te l'enviarem per missatgeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada