dimarts, 16 de juliol de 2013

[CAT] Magicbed, el bressol portàtil que es desplega solSi marxes de vacances, no pot faltar-te! El Magicbed és el bressol portàtil més revolucionari del mercat. És auto desplegable, lleuger i fàcil de portar, per donar més facilitat de moviment als pares! És molt simple d'usar. Només cal treure’l de la seva funda i es desplega sol, en qüestió de segons! Només hauràs de col·locar el matalàs en el doble fons i estarà llest per transportar al bebè al país dels somnis. Especialment pensada per a les 'famílies en moviment' que no volen un bressol antiquat, ni passat de moda, ni pesat, ni difícil d'obrir i plegar. Magicbed només pesa 3,4 kg!Característiques:
- No necessita eines ni muntatges sofisticats.
- Amb funda inclosa per portar on ho desitgi.
- Amplis panells de malla per veure al bebè.
- Butxaques laterals en el bressol per l'iPhone o el ninot.
- Suau matalàs d'escuma (3 cm) per a una comoditat i aïllament perfectes.
- Recomanat per a un nen amb una alçada de fins a 80 cm.
- Magicbed és molt més pràctica -veritablement portàtil- i amb el mateix nivell de seguretat que un bressol tradicional.
- Auto desplegable: l'únic i veritable bressol auto desplegable més gran del món.
- Només Magicbed té un sistema de plegat 'pop up' revolucionari... es desplega en un instant.
- Pes: 3,4 kg
- Dimensions producte: 60 (alt) x 100 (ample) cm
- Dimensions producte plegat: 75 (alt) x 70 (ample) cm
Mimam Barcelona et recomana el Magicbed no només per a les teves vacances ja que es pot utilitzar en interiors i exteriors. Una migdiada a casa dels avis? Un sopar a casa d'amics? Un improvisat cap de setmana en el camp? Una tarda de pícnic?... A Mimam Barcelona trobaràs tots els models i l'assessorament dels nostres professionals i si ho prefereixes a la nostra botiga online també el pots adquirir.