dimarts, 2 de juliol del 2013

[CAT] Les cadiretes de cotxe BeSafe, capdavanteres en seguretat



Històricament els països escandinaus han estat pioners tant en la seguretat de vehicles com en la dels seus ocupants. Per això, les cadiretes per a bebès de cotxe de la marca noruega BeSafe tenen la seva fama ben merescuda de ser les número u quant a seguretat.

Tan important és la seguretat per BeSafe que la marca voluntàriament se sotmet a certificacions molt més exigents que la normativa europea ECE R44/04, ja que aquesta és una homologació de mínims que compleixen amb escreix i de la qual els escandinaus mai han quedat satisfets. Per aquesta raó, Suècia l'any 2009 a través de les associacions Swedish National Road and Transport Researchers (VTT), National Society for Road (NTF) i el fabricant de vehicles Volvo van crear l'homologació Plus Test, la qual la passen voluntàriament només algunes marques.



S'ha demostrat que les lesions que poden patir els menors en cas d'accident frontal són moltíssim menys greus viatjant en sentit contrari a la marxa. En realitat, la pressió que rep un nen d'un any a la zona cervical pot reduir-se fins a en 5 vegades si la seva cadireta està instal·lada en sentit contrari de la marxa i no en sentit normal. BeSafe porta anys estudiant l'efectivitat d'aquesta pràctica, pots trobar els motius de la seva recomanació aquí.

MIMAM Barcelona des del primer dia comparteix els valors de la marca noruega BeSafe. En el nostre centre trobaràs l'assessorament professional per triar el model que millor s'adapti a les característiques del teu bebè (edat, pes, alçada..) i del vehicle. I si ho necessites, també t'ajudarem amb la instal·lació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada