dimecres, 24 de juliol de 2013

[CAT] Taller de massatge infantil per a famílies amb els seus nadonsMimam Barcelona acollirà a les seves instal·lacions un curs de massatge infantil durant els mesos de setembre i octubre per a pares i/o mares amb els seus bebès. L’objectiu del curs és afavorir i intensificar el vincle afectiu entre els pares/cuidadors i els seus nadons, ensenyar a fer massatges i crear un espai on poder conèixer altres famílies i compartir experiències i dubtes.

Desenvolupament del curs:
• Al curs poden assistir el nadó i fins a dues persones per nadó.
• Els nadons s’han d’anar habituant poc a poc a rebre el massatge, per aquest motiu, l’aprenentatge será gradual i en cada sessió s’aprendran només uns quants moviments.  Es lliurarà als participants un dossier amb l’esquema dels moviments del massatge.
•S’utilitzaran olis naturals premsats en fred i sense perfums, perquè l’olfacte juga un paper molt important en el vincle entre els pares i el nadó.Material necessari: una tovallola gran, un canviador, roba còmoda, l’oli que habitualment utilitzeu amb el vostre nadó.
Durada del curs: 5 sessions de 60 a 90 minuts.
Dates: dimarts 17 i 24 de Setembre, dimarts 1, 8, 15 d’Octubre
Horari: de 15.00h a 16.30h.
Més informació i inscripcions: Mimam Barcelona (C/ Taquígraf Garriga nº 70, Barcelona) Tel. 934 19 78 72 
Places limitades

Mimam Barcelona organitza aquest curs seguint el seu objectiu d’oferir a les famílies els millors serveis per a la criança dels més petits i concient dels beneficis del massatge infantil.